top of page
Blotched Background

Returer og klager

Som forbruker har du en standard angrerett på 14 dager hvor du kan sende varen tilbake uten å oppgi årsak. Vi har imidlertid besluttet å utvide denne angreretten til 30 dager fra den dagen varen ble mottatt av deg, eller av en annen person på dine vegne

Husk at du kun kan returnere en vare når produktet er:

  • ubrukt og uskadet,

  • forsvarlig innpakket (i originalemballasje eller tilsvarende),

  • er i god stand med alle deler og tilbehør.

For å overholde fristen for bruk av angreretten må du gi oss beskjed før fristen går ut.

Bruk av angreretten

Hvis du velger å returnere varen må du ta over kostnadene for returforsendelsen. Du kan bruke returportalen som belaster deg 129 NOK for pakker opptil 31 kg med en side som ikke er lengre enn 120 cm. Pakker utenfor disse betingelsene er knyttet til forsendelseskostnader på 319 NOK.

Du må sende varen tilbake til oss eller levere den til oss innen 14 dager fra den dagen du har bedt om å benytte deg av angreretten.

Vi refunderer kjøpesummen innen 14 dager etter mottak av varen på vårt lager. Vi refunderer beløpet med samme betalingsmetode som du opprinnelig brukte da du kjøpte varen, med mindre annet er avtalt. Det er ingen kostnad for refusjonen.

Varer som er skadet eller ikke er i samme stand som da du mottok dem vil ikke bli refundert. Slike varer vil bli sendt tilbake på kundens regning.

I tilfelle returforespørselen er basert på et produktkrav, vil vi bære returkostnadene hvis du kontakter oss via vårt kontaktskjema før du returnerer varene

bottom of page